söndag, oktober 07, 2007

KALAA KERRAN VIIKOSSA!

Kun herkullista ruokaa voi valmistaa nopeasti, ei tarvitse syödä "roskaruokaa."

KARHUEMON UUNILOHI
4 hengelle, valmistuu 30 minuutissa


- 400-500 gr tuoretta tai pakasteesta sulatettua lohifilettä
- aromisuolaa, suolaa
- mustapippuria myllystä
- valkosipulia puristettuna
- punasipuleita lohkoina
- isoja herkkusieniä
siveltyin Caj P's grillikastikkeella
(ellei ole grillikastiketta, käytä vaikka soijaa)
- 2 tomaattia lohkoina
- 2 punasipulia lohkoina
- sitruunanviipaleita kalan päälle

Lisäksi perunoita, riisia tai pastaa ja vihreää salaattia

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.
Laita filee uuninkestävään vuokaan, levitä päälle valkosipulimurskaa,
aromisuolaa, ja ehkä vähän tavallistakin suolaajauha pippuria myllystä.
Voitele herkkusienet ja levitä ne fileen ympärille, samoin tomaatit ja
punasipulinlohkot. Laita sitruunaviipaleet fileen päälle.

Kun uuni on lämmin, työnnä vuoka uunin keskiosaan noin 20 minuutiksi.
Kala valmistuu nopeasti, joten älä paista sitä liian pitkään ja kuivaksi.

Tarjoa lisäkkeenä keitettyjä perunoita, riisiä tai pastaa ja salaattia tai porkkanaraastetta.

Inga kommentarer: